Peelings met SesDERMA

Argipeel

De basispeel van het SesDERMAprogramma: de Argipeel Exfoliating Gel.
Dit is een zachte anti-ageing peeling voor klanten die pas starten met peelings of met een zeer gevoelige, delicate huid. Deze peel is geschikt voor elke verouderende huid, voor de behandeling van deshydratatie, huiden met pigmentvlekken en/of donkere kringen,…

De Argipeel vermindert fijne lijntjes, rimpels, verbetert de dikte en stevigheid van de huid, verhoogt de collageensynthese en herdefinieert het huidoppervlak. Hij is ook zeer effectief als hij wordt toegepast vóór andere behandelingen om het resultaat te verbeteren.

Argipeel bevat ook extra kalmerende ingrediënten voor de gevoelige huid.

Mandelac Exfoliating Gel

De tweede professional peel in het SesDERMAprogramma is een milde peeling voor de normaal tot gevoelige huid.
Mandelac Exfoliating Gel wordt toegepast voor het behandelen van de onzuivere huid met een sebumoverschot en mogelijks een niet-informe pigmentatie, ouderdomsvlekken of zwangerschapsmasker.
Daarnaast heeft deze peel uiteraard ook verjongende eigenschappen en kan hij als pre of post behandeling worden toegepast bij andere anti-ageing behandelingen.

Yellow peel

Behandeling van tekenen van huidveroudering (rimpels, droogheid, verslapping, …), photo-ageing, hyperpigmentatie en striemen.

Retinol is een retinoide voorloper van retinoic acid. Het versnelt de mitose/celdeling, verhoogt de enzymenwerking en normaliseert keratinisatie. Het voedt de huid, voorkomt het verschijnen van rimpels, vermindert de diepte van bestaande rimpels en verbetert de huidelasticiteit. Daarenboven verzwakt retinol vlekken veroorzaakt door overmatige blootstelling aan UV-stralen, reguleert de levensduur van de cellen en de mobiliteit van melanocyten.

Deze chemische peeling is combineerbaar met andere anti-ageing herstellende of depigmenterende behandelingen (chemische peelings, laser, IPL,…).

Ferulac peels booster system

Verder werd het professioneel programma van SesDERMA uitgebreid met het Ferulac peels booster system (2 fasen).
Deze innovatieve peeling kit vernieuwt en verjongt de huid en geeft haar een volledig nieuwe look in een paar dagen tijd !

Ferulac Peels Booster System is gebaseerd op de sterke anti-oxidante eigenschappen van Ferulic Acid, phloretine en retinol in combinatie met andere natuurlijk peelende fruitzuren zoals amandelzuur, melkzuur en citroenzuur.
Deze cocktail biedt een eenvoudige, praktische en gloednieuwe manier om de huid er zichtbaar jonger te laten uitzien voor de feestdagen !

Met de Ferulac Peel ondergaat de huid een volledige transformatie met zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling, die meer en meer uitgesproken worden naarmate de tijd vordert: de huid wordt gladder, onderdomstekenen (rimpels, vlekken,…) verminderen, de textuur wordt fijner, contouren steviger en strakker en de teint gezond en stralend. Een complete oppepper in één behandeling !

SesDERMA thuisverzorgingsproducten (alles verkrijgbaar bij BeliZe!)

Hidraderm

Reinigende en hydraterende producten, geschikt voor elk huidtype en speciaal voor de droge, gevoelige, geïrriteerde huid.
Hidraderm bevat kalmerende, hydraterende werkstoffen en natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren.

De Hidraderm lijn bevat Hidraderm Cleansing Milk en Hidraderm Oatmeal&Roses Water.
Najaar 2012 werd deze lijn verder uitgebreid met Hidraderm Moisturizing Cream, een prachtige hydraterende crème voor de gevoelige huid.

C-Vit Line (+ 25 jaar)

Pure Vitamine C hydrateert de vermoeide, futloze huid. Het voorkomt en behandelt de foto-veroudering van de huid en helpt haar vitaliteit, glans, stevigheid en elasticiteit te behouden, wat verloren gaat door verouderen en externe agressies zoals blootstelling aan de zon, roken, vervuiling, …

Vitamine C is wateroplosbaar en blijft maar tijdelijk in de huid, we moeten het dus dagelijks opnieuw aanbrengen op de huid.
De werking van Vitamine C tegen rimpels en fijne lijntjes wordt ondersteund door wetenschappelijke bewijsvoering.

In de C-Vit lijn van SesDERMA werd de meest stabiele vorm van vitamine C verwerkt, Ascorbyl glucoside. Deze supervorm van Vitamine C werkt als een sterke anti-oxidant, bestrijder van vrije radicalen en een versterker van het huideigen beschermmechanisme.
Daarnaast helpt het om rimpels te verminderen evenals andere tekenen van veroudering, zoals donkere vlekken, verlies aan glans, verslapping en een verlies aan stevigheid.

De C-Vit lijn van SesDERMA bestaat uit C-Vit Moisturizing Facial Cream, C-Vit Eye Contour Cream, C-Vit Radiance Fluid en C-Vit Intensive Serum.

Acglicolic line (+ 30 jaar)

Deze lijn is gebaseerd op glycolzuur, een AHA gewonnen uit rietsuiker, die werkt door de huid te penetreren en daar een diepe exfoliatie te veroorzaken. De huid ziet er daardoor gladder, gezonder en frisser uit.
Glycol is een natuurlijke huidpeeling en superhydratant. Met glycol kunnen we ook de collageensynthese bevorderen en expressielijntjes verfijnen en verminderen.

De Acglicolic lijn is de klassieke AHA anti-ageing oplossing !
De Acglicolic lijn van SesDERMA bestaat uit Classic Acglicolic Moisturizing Cream SPF15, Classic Acglicolic Moisturizing Gel en Classic Acglicolic Serum.

Retises line (+ 40 jaar)

Retises bevat een hoge concentratie aan pure retinol en vitamine A proprionate om de huid te revitaliseren en om te helpen de tekenen van veroudering te verminderen.

Pure en actieve vitamine A verhoogt de collageenniveaus, vermindert de werking van het enzym collagenase dat collageen afbreekt, herstelt de cellen en exfolieert. Vitamine A heeft een molecule die klein genoeg is om door te dringen in de buitenste lagen van de huid en om in te werken op de diepere lagen waar collageen en elastine zich bevinden, zodat de huid steviger en gladder wordt.
Retinol verhoogt de celgroei en heeft een peelend effect door de celproductie in de huid te stimuleren. Dit natuurlijk peelingsproces veroudert naarmate men ouder wordt met als resultaat een dikke laag dode, zonbeschadigde huidcellen op het huidoppervlak.

Vitamine A proprionate vermindert de regeneratietijd van nieuwe huidcellen van 28 dagen naar 10-15 dagen en wordt gebruikt voor de behandeling van acné en het omkeren van chronologische veroudering.

Het Retises programma bevat Retises CT Cream, Retises Eye Cream, Retises Night Cream 0,25%, Retises Night Cream 0,50%.

Salises line

Salises bevat Salicylzuur, een natuurlijk voorkomend zuur, dat aan Salises haar uitstekende eigenschappen geeft. Er bestaan verschillende soorten zuren die verschillende resultaten bereiken voor verschillende huidtypes. De twee zuren die in Salises voorkomen zijn Melkzuur (lactic) en Salicylzuur.

Melkzuur wordt gewonnen uit gefermenteerde melk met een diepe, keratolytische werking. Het heeft hydraterende en verstrakkende eigenschappen, het promoot de celvernieuwing en verstevigt de huid.

Salicylzuur is een Beta Hydroxy Acid (BHA) dat in de natuur voorkomt in zoete berk en wintergroene bladeren. Dit is een zeer effectieve peelende component en een excellente poriediepe reiniger met anti-acné eigenschappen. Salicylzuur is oplosbaar in olie en kan vette huidzones peelen, zelfs binnenin olierijke poriën. Daarom heeft het zo een positief effect op acné ! Het helpt ook om zwarte en witte punten af te breken.

Het Salises programma bevat Salises Foamy Soap Free Cleanser, Salises Focal Treatment, Salises Moisturizing Gel en Cream.

Ferulac (+ 45 jaar)

Dit tweestappen systeem op basis van Ferulic Acid, Phloretine en de schoonheidsvitamines A, C en E wordt aangebracht om foto-ageing van het gelaat te voorkomen en te behandelen. Daarnaast is het zeer effectief om in te zetten bij het behandelen en voorkomen van zonneschade wat anders zou resulteren in deshydratatie, uitdrukkingsrimpels, rimpels en pigmentvlekken. Ter ondersteuning van dit revolutionair product bestaan er ook Ferulac Ampoules die zowel thuis als in de cabine worden toegepast.

Bron: www.jovilux.be